Információ és időpontfoglalás

Bemutatkozás

MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB / MOBEK - JÓ KEZEKBEN AZ EGÉSZSÉGE!

Az emberi szervezet egy finomra hangolt, csodálatos szerkezet. Minden működésbeli probléma befolyásolhatja az egész szerkezet összehangolt működését. Az egészség három alappillére a testi , szellemi és mentális egység.

A három terület összehangolt működése létfontosságú. A testi fájdalom korlátoz bennünket a mozgásunkban, ez negatív kihatással lehet szellemi és mentális állapotunkra. A szellemi és mentális probléma pedig a testi fájdalmakat erősítheti fel.

A MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB (MOBEK) azzal a céllal alakult, hogy elsősorban a testi oldal elváltozásait ezzel a komplex látásmóddal igyekezzen megoldani, és a fájdalom nélkül, derűsebben távozó betegeink bizonyítják, hogy másodsorban egy kicsit lélekgyógyászok is leszünk.

Célunk, minden hozzánk forduló betegnek diagnózist, megoldást, kezelést nyújtani folyamatosan bővülő, esetenként egészen egyedi, modern szakmai megoldásokkal, technikai eszközökkel és nem utolsó sorban nyitott, örökösen kíváncsi látásmódunknak köszönhetően, folyamatosan csiszolódó szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal.

  • Ha mozgásszervi problémája van (gerinc-, váll-, derék-, csípő-, térd-, boka-, sarok-, izomfájdalom, sérülés, baleset, műtét)
  • Ha egészségtudatos életvezetési és táplálkozási segítségre van szüksége
  • Ha választott sportágában szeretne előrelépni
  • Ha kíváncsi arra, hogy a szervezetében jól működnek-e a dolgok (szűrés)
  • Ha szeretné a sérüléseket elkerülni, megelőzni (prevenció)
  • Ha szeretne a stresszes, rohanó életben egy kis nyugodt időt eltölteni egy kellemes masszázzsal, jóízű beszélgetéssel

Nos, ez esetekben legyen Ön is a klubunk tagja!

MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB / MOBEK - JÓ KEZEKBEN AZ EGÉSZSÉGE! 

Alapítók: Dr. Gyarmati Erik szakorvos és Dudás Zoltán okl. masszázsterapeuta