Információ és időpontfoglalás

Hírek

Kedves Vendégünk, Betegünk !
Ezúton is értesítjük, hogy a koronavírus okozta világjárványra való tekintettel, a mai nappal azonnali hatállyal bezárunk, határozatlan időre !!!
Elfogadva a Magyar Orvosi Kamara szakmai ajánlását, továbbá figyelembe véve a kiemelten magas kockázatot hoztuk meg ezt a rendkívül nehéz döntést. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni, hogy a fertőzés minél lassabban terjedjen. Úgy gondoljuk, hogy most ezzel a lépéssel tehetünk legtöbbet az Ön, Családja és Munkatársaink egészségéért.
Facebook oldalunkon és honlapunkon fogunk adni tájékoztatást arról is, ha folytatjuk tevékenységünket. Köszönjük eddigi bizalmát, visszavárjuk a járvány lecsengése után.
Vigyázzon magára és Szeretteire !
2020.03.16.
Dudás Zoltán ügyvezető

 

 

 

 

 

MOBEK nyílt nap

 

Sok szeretettel köszöntjük Önt megújult honlapunkon, köszönjük látogatását !

Bár még akad bőségesen teendőnk, mire honlapunk valóban eléri a teljes feltöltöttséget, de reményeink szerint már látszik tevékenységeink sokszínűsége, és törekvésünk az Ön teljes körű kiszolgálására.
A honlappal kapcsolatos bármely észrevételt, javaslatát örömmel fogadjuk, kérjük írjon az info@mobek.hu e-mail címre.
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni, kérjük töltse ki az adatokat a főoldalon ( név, e-mail cím ).

Híreinkben és a hírlevelekben folyamatosan informáljuk Önt a változásokról, újdonságokról, fejlesztésekről, akciókról, kérjük látogasson bennünket rendszeresen. Facebook oldalunkon is aktívak vagyunk, ott értesülhet leggyorsabban aktuális eseményeinkről. Legyen Facebook-on is (klub)tagunk.

A Mobilitás Egészség Klub kollektívája nevében

Dudás Zoltán
ügyvezető