Információ és időpontfoglalás

SMR CORE funkcionális tréning

 

EDZÉS + REGENERÁCIÓ = SIKER

SMR CORE  ( Self Myofascial Release / CORE= mély törzsizom ) henger ideális kiegészítője a hagyományos gyógykezeléseknek, mint például:
- masszázs
- fizikoterápia
- manuálterápia

A henger ideális eszköz a regeneráció területén és a masszázs feloldja a letapadt fasciális réteget és az izomszöveteket. A hengerrel végzett önmasszázs segít megelőzni az izomfájdalmat, izomsérüléseket, javítja a regenerációs folyamatokat a teljesítménynövelés érdekében.
SMR henger használatával jelentősen javítható a fasciális réteg és ezáltal az izmok rugalmassága, terhelhetősége, melyet minimális erőkifejtéssel és egyszerű gyakorlatokkal érhetünk el. Rendszeres és célzott használata regenerálja az izmokat, oldja a fasciális és izom feszültséget és nagyobb teljesítményre sarkallja azokat! 
Az SMR elsősorban sportolók számára kifejlesztett rendszer, melynek lényege a fasciális és izompólyákban kialakult feszültségek feloldása, felszabadítása. Ajánlott azoknak is, akik szinte semmilyen, vagy csak nagyon minimális mozgást végeznek, és olyanoknak is, akik munkájuk során jellemzően sokat ülnek, illetve állnak.
Az izmok könnyebben regenerálódnak, fejlődnek, valamint terhelési szintjük nagymértékben megnövekszik. A sérülésveszély csökken, mivel az izmot körülvevő fasciális hártya, az izompólya ellazul, így az izom visszanyeri eredeti tónusát. A sérült izmokban keletkezett letapadások és behegesedett szövetek fellazulnak, ennél fogva lebonthatóvá válnak. Végül a lebontott salakanyagoktól a méregtelenítés során megszabadul a szervezet.