E-Fit tréning

Az E-Fit egy teljes testes (Whole Body Electrical Muscle Stimulation, röviden: ’EMS’) izomstimulációs edzés. A torna megnövekedett hatékonyságát az adja, hogy áramot vezetünk a főbb izomcsoportokhoz egy speciális ruházat segítségével. Az áram erőssége izomcsoportonként külön-külön szabályozható, továbbá egyedi paraméter állító gombok teszi lehetővé, hogy az egyén és edzés céljainak megfelelően történjen a tréning. Időtartama mindössze 20-25 perc, ami egy 1,5-2 órás edzés idejének felel meg. Egyszerre egy ember tornázik, szakképzett trainerrel, ezáltal maximális odafigyelést tudunk biztosítani a vendégeinknek.

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné növelni az edzései hatékonyságát, mert viszonylag rövid időn belül látványos izomnövekedést eredményez. A nyugalmi anyagcsere növekedését a nagymértékű izommunka teszi lehetővé, ezáltal testsúlycsökkentére, alakformálásra is alkalmazható.  Rehabilitációs célokra is kiválóan alkalmas, megkönnyítheti a sportolók számára a sportba való visszatérést és a kevesebb ismétlésszám ízületkímélővé teszi a tréninget.

Terhesség, beültetett orvosi eszköz (pl.: pacemaker, beültetett defibrillátor, beültetett fém implantátum), kardiovaszkuláris betegségek (pl.: súlyos szív- vagy koszorúér betegség) esetén, neuromuszkuláris (idegrendszert-izomzatot érintő) elváltozás (pl.: rhabdomyolysis vagy más izomszerkezet gyors leépülésével járó betegség) illetve epilepszia esetén kontraindikált a használata.