Kundalini Jóga

A kundalini jóga viszonylag kevésbé ismert a különböző jóga irányzatok közt. Yogi Bhajan tanítása alapján használunk gyakorlat-sorokat , amikkel a saját energiarendszerünket stimuláljuk.

Az úgynevezett kundalini energiát ébresztjük fel különböző módokon. Az órák 90 percesek, melyeknek szerves része a meditáció, a különféle légzés módok, kéz mudrák, testtartások, testzárak, szemfókuszok és a mantrák, mint hangrezgések. Mindenki által elsajátíthatóak a gyakorlatok, nem kell hozzá különleges képesség, hajlékonyság és vannak könnyítési lehetőségek is arra az esetre, ha nehézség támad a kivitelezésben.

A rendszeres gyakorlás célja az, hogy megtapasztaljuk a belső erőnket, hogy itt és most ebben az élethelyzetben fizikailag, mentálisan és szellemileg megerősödve helyt tudjunk állni és egészségesek legyünk. Korhatártól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szereti a kihívásokat, szeretné megtapasztalni és finomítani az érzékelését és növelni a tudatosságát. Hiszem, hogy nem megismerni kell önmagunkat, hanem megteremteni. Képzeld el azt az embert, akivé szeretnél válni ! A kundalini jóga a segítségedre lesz ebben.