10 éves a MOBEK!

Kedves Vendégünk, Betegünk!

 Örömmel tesszük közzé, hogy a Mobilitás Egészség Klub idén márciusban ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

Ezen különleges alkalommal szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket és hálánkat, hogy  Ön is velünk tartott ezen az úton.

 Egy évtizeden át odaadással és szeretettel szolgáltuk Önt. Az elért mérföldkő és az út során szerzett tapasztalatok és tanulságok, szakmai sikerek Ön nélkül nem valósulhattak volna meg. Az Ön bizalma, lojalitása, támogatása és együttműködése nélkül nem érhettük volna el ezt a jelentős évfordulót.

 Az Önnel közösen megélt pillanatoknak köszönhetően a Mobilitás Egészség Klub nem csupán növekedett, hanem erős és stabil szakmai alapokra is helyezkedett.

 Az Ön elégedettsége és elért eredményeink a további inspirációnk forrásai, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

 Az elkövetkező esztendőkben is szeretnénk Önnel együttműködni, megfelelni az új kihívásoknak és az egyre magasabb szintű elvárásoknak.

Bízunk benne, hogy továbbra is részese lesz történetünknek és együtt mehetünk tovább az úton..

 Még egyszer hálás köszönetünk, hogy hozzájárult gondolatiságunk és célkitűzésünk sikeréhez.

Szívből köszönjük bizalmukat!

Hálánk és köszönetünk jeléül minden szolgálatásunk árából 10% kedvezményt adunk egész március hónapban! (részletek itt: https://mobek.hu/10-kedvezmeny-egesz-marciusban/ )

Várjuk a folytatást és továbbra is várjuk Önt szeretettel!

 A Mobilitás Egészség Klub teljes kollektívája nevében tisztelettel

Prof. Dr. Juhász Árpád szakmai vezető
Dudás Zoltán ügyvezető

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás