Magunkról

MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB - MOBEK

JÓ KEZEKBEN AZ EGÉSZSÉGE!

Az emberi szervezet egy finomra hangolt, csodálatos szerkezet. Minden működésbeli probléma befolyásolhatja az egész szerkezet összehangolt működését. Az egészség három alappillére a testi , szellemi és mentális egység.

A három terület összehangolt működése létfontosságú. A testi fájdalom korlátoz bennünket a mozgásunkban, ez negatív kihatással lehet szellemi és mentális állapotunkra. A szellemi és mentális probléma pedig a testi fájdalmakat erősítheti fel.

A MOBILITÁS EGÉSZSÉG KLUB (MOBEK) azzal a céllal alakult, hogy elsősorban a testi oldal elváltozásait ezzel a komplex látásmóddal igyekezzen megoldani, és a fájdalom nélkül, derűsebben távozó betegeink bizonyítják, hogy másodsorban egy kicsit lélekgyógyászok is leszünk.

Célunk, minden hozzánk forduló betegnek diagnózist, megoldást, kezelést nyújtani folyamatosan bővülő, esetenként egészen egyedi, modern szakmai megoldásokkal, technikai eszközökkel és nem utolsó sorban nyitott, örökösen kíváncsi látásmódunknak köszönhetően, folyamatosan csiszolódó szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal.

Dudás Zoltán ügyvezető, alapító

Dr. Juhász Árpád szakmai vezető

home
home

Legyen Ön is a klubunk tagja,

Ha mozgásszervi problémája van (gerinc-, váll-, derék-, csípő-, térd-, boka-, sarok-, izomfájdalom, sérülés, baleset, műtét)

Ha egészségtudatos életvezetési és táplálkozási segítségre van szüksége

Ha választott sportágában szeretne előrelépni

Ha kíváncsi arra, hogy a szervezetében jól működnek-e a dolgok (szűrés)

Ha szeretné a sérüléseket elkerülni, megelőzni (prevenció)

Ha szeretne a stresszes, rohanó életben egy kis nyugodt időt eltölteni egy kellemes masszázzsal, jóízű beszélgetéssel