A MOBEK 7. évfordulója

A MOBEK 2021-ben ünnepelte megalakulásának 7. évfordulóját és eme jeles alkalomból kisebb ünnepséget szerveztünk partnereink és kollégáink részvételével.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 7 esztendő alatt szakmai csapatunk a sokszorosára növekedett, és a kezdeti -sikeresnek bizonyuló- ortopédiai szakrendelés-gyógymasszázs-gyógytorna kombinációt kibővítettük további orvosi szakrendelésekkel: sebészet, idegsebészet, reumatológia, illetve manuálterápiás kezeléssel. Jelenleg 26 fővel állunk betegeink rendelkézésére, ám csapatunk továbbra is bővül és további szolgáltatások indítását tervezzük.

Ez az év fontos mérföldkő volt dr. Mráz János életében is, hiszen idén kezdhette meg nyugdíjas éveit. János az elmúlt két évben manuálterapeutaként erősítette a MOBEK csapatát és büszkék vagyunk rá, hogy megosztotta velünk szakmai tapasztalatait.

Szerettünk volna dr. Mráz János sokoldalúsága és szakmai munkássága előtt tisztelegni, így ezen a napon Őt is köszöntöttük!

Szeretnénk megköszönni Önöknek is az elmúlt 7 év alatt belénk vetett bizalmukat és bízunk benne, hogy még hosszú évtizedekig lehetünk szemtanúi a számtalan sikeres gyógyulásnak!

Dudás Zoltán és a MOBEK csapata

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás