bisztricz akos

Bisztricz Ákos

TRX tréner
„A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.”

-Ron Fletcher-

Mindig érdekelt a mozgás, a sport, az emberi test felépítése és működése. Tudom, hogy a szervezetünk egy alapvetően tökéletesen megalkotott rendszer, ami csak akkor maradhat teljesértékű, ha törődünk vele. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha a „teljes képet” látjuk. Betegségek, balesetek, operációk, stressz, mozgásszegény életmód – Nincsen egyetlen recept, komplex megoldásokra van szükség! Én ebben segíthetek Neked!

Az orvosi és egészségtudományi, valamint a testnevelési egyetemen megszerzett tudásnak köszönhetően az összes szolgáltatásomat – masszázs, gerinctorna, személyi edzés, kinesio tape és lágy lézer – egy magasabb szintre emeltem, továbbá jelenleg gyógytornász tanulmányaimat folytatom, hogy a jövőben még többet segíthessek!

Jó érzéssel tölt el, amikor ügyfeleim arról számolnak be, hogy enyhül, esetleg elmúlik a fájdalom, energikusabbak, kevesebb gyógyszerre van szükségük, vagy egyszerűen csak jobban érzik magukat a saját bőrükben. Én ezért dolgozom!

Fontosnak tartom, hogy végig kísérjem a megbízóim fejlődését és örömmel tölt el, hogy ha egy rehabilitációs, vagy éppen stresszoldó folyamat után engem választanak személyi edzőjüknek is. Hiszen a végcél nem csak a gyógyulás, hanem az aktív, egészséges életmód.

Téged is várlak minden pénteken 9:00 órakor az általam vezett csoportos TRX Tréningen! Alig várom, hogy együtt dolgozzunk!

Bisztricz Ákos

Online időpontfoglalás

Loading...