fenyvesi mate

Fenyvesi Máté

Gyógy- és sportmasszőr, fizikoterapeuta

Üdvözöllek! Fenyvesi Máté vagyok. Nagy szenvedéllyel és elkötelezettséggel vetettem bele magam a gyógymasszázs világába. Képzésemet 2019-ben végeztem el, azóta pedig szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttem ezen a területen.

Közel áll hozzám az amatőr és profi sportolók segítése is, mivel az elmúlt években már lehetőségem volt velük dolgozni és megtapasztalhattam, hogy az intenzív edzések és versenyek során a test határait miként feszegetik, ami hatalmas igénybevételt jelent az izmokra, ízületekre és az egész szervezetre. A megfelelő regenerációs módszerek, masszázs és rehabilitációs eljárások elengedhetetlenek ahhoz, hogy a profi sportolók optimális szinten teljesíthessenek és hosszú távon megőrizzék fizikai és mentális egészségüket.

Szolgáltatásaim között szerepel a kinesio tape felhelyezése, amely a mozgás javításában és a sérülések gyógyításában játszik kiemelkedő szerepet. Emellett a fizikoterápia is a szakterületem része, hiszek abban, hogy a megfelelő mozgásterápia és kezelések segítségével vissza lehet állítani a test egyensúlyát és vitalitását.

Szakértelmemmel és odafigyeléssel igyekszem minden egyes vendégemnek személyre szabott megoldásokat kínálni. Ha azt érzed, hogy szükséged van regenerálódásra, vagy rehabilitációra, itt vagyok, hogy segítsek.

Keress bátran, és dolgozzunk együtt azon, hogy a test és a lélek egyaránt harmóniában legyenek!

 

Online időpontfoglalás

Loading...