Hegedűs Ágota

Pilates oktató, Preventív gerinctréner, TripleX tréner, Funkcionális edző, Sportrehabilitációs tréner, B-SWOT

2009-től foglalkozom behatóan a gerinccel, mint életünk tartóoszlopával.

Vallom, hogy a motivációt magunknak kell meglelni, de szakembertől kell tanácsot kérni a mozgáshoz, hogy az épp aktuális fizikai állapotunknak megfelelő sportot kezdjük el. Ahhoz, hogy mentálisan is feltöltődjünk, hogy élhető, fájdalmak nélküli életet élhessünk, szükségünk van a mozgásra.

Pilatest, Preventív gerinctréninget, funkcionális edzést és TripleX tréninget tartok egyéni és csoportos formában. A Mobilitás Egészség Klubban (MOBEK) dolgozom Székesfehérváron, és az Almásy Mozgás Akadémia tanáraként pedig TripleX office képzést tartok a trénerek számára. Kifejezetten érdekel a gerincproblémákból adódó panaszok okainak vizsgálata, gyógyítása és rehabilitációja. Fontosnak tartom a preventív szemléletmódot, ezért sokat kutatok, tanulok és alkalmazok olyan technikákat, mozgásmintákat, melyek segítenek megelőzni a fent említett problémákat a profi és a hobby sportolók körében egyaránt.

Szeretek sportolni, szeretem a mozgást „tanítani” és szeretek róla beszélni is.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatok, amit szívesen csinálok, és ha újra kellene választanom, akkor megint csak erre az útra lépnék.

 

2014-től: MOBEK, edző

2009: Pilates Oktatói végzettség

2010 és 2018 között kismama torna, a térd funkcionalitása, preventív gerinctréneri végzettség, csoportos fitness instruktori képzés, és 2018-ban a funkcionális edzői végzettség megszerzése

2018: TripleX tréner

2020: FDM1 (Fascia Disztorziós modell) terápia

2020:Manuális fasciakezelési technikák

2020-21: Sportrehabilitációs tréner

 

Online időpontfoglalás

Loading...