Senior torna

Ha elmúltál „X” éves, a csoportos órák már megterhelőek, de szeretnél „mozgásban maradni” látogass el hozzánk egy könnyed, minden ízületet átmozgató zenés tornára, mely családias környezetben, jó hangulatban zajlik.

Az órát diplomás gyógytornász vezeti, ezért attól sem kell tartanod, hogy az esetleges egészségügyi problémáid miatt nem tudod elvégezni a gyakorlatokat. A kis létszám pedig lehetővé teszi, hogy az óravezető figyelni tudjon arra, hogy helyesen végezd a mozdulatokat.

A rendszeres mozgás megkönnyíti a mindennapi teendők elvégzését, legyen szó bevásárlásról, házimunkáról vagy az unokákkal eltöltött aktív időről.

Az óra felépítése:

Az óra bemelegítéssel indul, mely során óvatosan átmozgatjuk az összes ízületünket, előkészítjük szervezetünket az erősítő részre, mindezt kellemes zene mellett.

Ezt követően izmaink erősítésére és a gerincoszlop nyújtására helyezzük a hangsúlyt kifejezetten ügyelve az ízületvédelemre és a helyes testtartásra. A foglalkozás többféle eszközt alkalmazunk a hatékonyság fokozása érdekében. Az órát nyújtó, lazító gyakorlatokkal zárjuk.

Online időpontfoglalás

Loading...