TripleX training

MINŐSÉGI MOZGÁS = EGÉSZSÉGES GERINC!

A TripleX Training® 3 lépcsős programja az alapoktól építi fel újra a helyes mozgásmintákat.

1. A gerinc működését, stabilitását befolyásoló ízületek, területek mobilizálása

Ha egy ízület nem kellőképpen mobil, egy másik ízület vagy éppen a gerinc próbálja a kieső mobilitást pótolni. Ez a kompenzáló mozgás észrevétlenül írja át az idegrendszerben a helyes mozgásmintákat. A téves minták pedig, mint egy nem megfelelően elhelyezett alkatrész egy gépben, előbb-utóbb károsítják az ízületeket, többek között a gerinc ízületeit is, ami már egyenes út a fájdalomhoz.

2. A lumbális (ágyéki) gerinc stabilizációja

A derék és medence körüli izomzat feladata, hogy a mindennapi és sportmozgásaink során csakúgy, mint a váratlan helyzetekben stabilan tartsák a törzset, a csigolyák nemkívánatos elmozdulásainak megakadályozására.

A tréning ezen részének a célja nem az izmok erősítése, hanem az idegrendszeri szabályozás újraprogramozása. A mozgásos „szoftver” újratervezésével biztosíjtuk, hogy gerincünk biztonságban legyen minden pillanatban.

3. A helyes mozgásminták (újra)tanítása

Ha minden terület felszabadult a gátlás alól és a stabilitás is teljes, indulhat a helyes mozgásminták kialakítása és begyakorlása. Ezek a mindennapi életből vett minták „tornatermi” változatai, mellyel felkészítjük a testet arra, hogy a jövőben már minden egyes mozdulatunk gerincbarát és egészséges legyen, fájdalommentes, teljes életet élhessünk.

Ami hosszú idő alatt ment tönkre, annak bizony a helyreállítása sem megy pár nap alatt. Nincs ez máshogy a gerinceddel sem.
A jó hír viszont, hogy 2-3 hónapos rendszeres, szakszerű, képzett tréner által felügyelt tornával újraprogramozható a mozgásunk! De nem kevesebbel!
A motoros tanuláshoz is idő kell, így nem elég egy párórás kurzus, heti rendszerességgel, szakember gondos figyelme mellett kell gyakorolni, hogy rögzüljön a helyes mozgásminta és elmúljon, illetve megelőzhető legyen a fájdalom.
A TripleX training nem olcsó ígéreteket, gyors tippeket, hanem hatékony segítséget ad ehhez!

További info: Hegedűs Ágota +36 30 444 7753;
http://triplextraining.hu/

Online időpontfoglalás

Loading...