Neocartil

porcerősítő étrendkiegészítő

ELINDULT WEBÁRUHÁZUNK

Leírás

Az ép porcokért, a szabadabb mozgásért szedjen Neocartil-t, akár megelőzésképp, akár már fennálló problémák esetén!

A Neocartil™ a Synergolab egyik vezető terméke, porcerősítő, mely tudományos igénnyel összeállított, minőségileg garantált, természetes, szinergista étrend-kiegészítő, ezáltal komplex megoldást tud nyújtani Neked!

Az ízületi porckopás- az ún. artrózis ma már népbetegségnek számít és sajnos nem csak az idősekre jelent veszélyt!

A Neocartil természetes összetevőkből áll, a normális porc alkotóelemeit is tartalmazó porcerősítő!

Kinek ajánlott?

 • megelőzésként és ízületi problémák fennállása esetén
 • Ízületi fájdalom esetén
 • Sportolóknak
 • Túlsúlyosoknak
 • Erős fizikai munkát végzőknek
 • Ízületet ért sérülések után

Mitől egyedi a Neocartil tabletta?

A NEOCARTIL tartalmazza az ép porc működésében szerepet játszó legfontosabb, ismert szerves anyagokat. A benne található OsteolTM formula pedig fontos szerepet játszik a hatóanyagok
felszívódásában és hasznosulásában.

Tartalmaz továbbá:

 • glükózamint
 • kondroitin-szulfátot
 • hialuronsavat
 • metil-szulfon-metánt
 • kurkumát
 • C-vitamint
 • mangánt

A Neocartil-ban megtalálható mindaz, ami az ép porchoz szükséges! Élvezd a mozgás szabadságát!

Cél: a porckopás kórélettani folyamataiban jótékony szerepet játszó faktorok támogatása

Tudományos tények alapján összeállított, természetes összetevőkből álló, a normális porc alkotóelemeit is tartalmazó étrend-kiegészítő.

A NEOCARTIL fejlesztése során egy jelentős népegészségügyi problémára és annak terápiás nehézségeire kerestük a megoldást! A Neocartil-ban megtalálható mindaz, ami az ép porchoz szükséges! Ahhoz, hogy az ízületi porc el tudja látni feladatát a porcsejtek tökéletes működésére van szükség, melyek a porc legnagyobb részét kitevő speciális sejtközötti állomány fenntartását biztosítják.

Mit ér bármely hatóanyag, ha nem jut el a megfelelő helyre? Ezt a szempontot tartottuk szem előtt, amikor, a szabadalmaztatott Osteol™ formulát alkalmaztuk, mely elősegíti a NEOCARTIL-ban található porcépítő hatóanyagok felszívódását és hasznosulását. Az Osteol™ egy bioaktív fehérje komplex, melynek köszönhetően a porcvédő molekulák hatékonysága többszörösére növekszik, így alacsonyabb dózisokkal lehet kedvező hatást elérni, miközben lecsökken az esetleges mellékhatások lehetősége. Ennek következtében a NEOCARTIL esetében lehetséges, hogy nem szükséges a terápiát időközönként megszakítani.

A porckopáshoz vezető molekulák hiányának pótlása mellett a szervezet saját rostképződését is elősegítendő megfelelő mennyiségű C-vitaminnal egészítettük ki készítményünket, mert igazolt tény, hogy a C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

A NEOCARTIL tartalmazza az ép porc működésében szerepet játszó legfontosabb, ismert szerves anyagokat; így glükózamint – melyet a NEOCARTIL speciális módon, növényi kivonat formájában tartalmaz, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat és metil-szulfon-metánt (MSM) is. Az Osteol olyan bioaktív tejfehérjékből készült természetes összetevő megnöveli a standard ízületi formulák hatékonyságát Az MSM az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag. Nélkülözhetetlen eleme a sejthártyának, jelen van immunrendszeri fehérjékben, kötő- és hámszövetekben, támasztószövetekben, így a porcszövetben is. A mangán ásványi anyag, részt vesz az anyagcsere folyamatokban.