Perozin

fájdalomcsökkentő krém

Kategória

ELINDULT WEBÁRUHÁZUNK

Leírás

Aki már megtapasztalta a folytonos ízületi-, izom- vagy gerincfájdalom és az ezekkel együtt járó fájdalom, illetve beszűkült mozgási lehetőségek poklát, nyilvánvalóan gyors és hatékony megoldásra vágyik.Ugye, abban egyetértünk, hogy bármilyen eredetű is legyen a fájdalom, nem kívánatos, hogy rányomja bélyegét a mindennapi életünkre?

A PEROZIN® egy olyan egyszerű, hatékony, természetes, így nagy biztonsággal használható termék, amely megoldást nyújthat a fájdalommal járó, mozgásszervrendszert érintő állapotokra. A probléma gyökerére összpontosít, ezáltal pedig akár már 10-15 nap alatt igen hatékonyan mérséklheti a fájdalmat, de pozitív hatásai már az első használat után is érzékelhetőek.

Ha egy beteg gyógyterméket vásárol, az első dolog, amit figyelembe vesz, az a BIZTONSÁG. Ha egy termék nem 100%-osan biztonságos, az kockázatot jelent a betegre nézve. A PEROZIN® azon kevés dokumentált termékek egyike, melynek biztonságossága meghaladja a 100%-ot. Valójában mérföldekkel 100% feletti. A dokumentációt elismert nemzetközi szakértő készítette, aki a bőrre felvitt, helyi krémek biztonsági értékelésének tudósa.
A PEROZIN® kíméletes és természetes eredetű összetevőkből készül, kellemes érzetet biztosító termék, melynek célja az ízületek és izmok akut fájdalmának kezelése. A PEROZIN® gyorsan és hatékonyan, hosszú időre szünteti meg a fájdalmat. A legtöbben arról számolnak be, hogy a használatot követő 24 órán belül enyhülnek a gyulladás tünetei.

MILYEN TERÜLETEKEN HASZNÁLHATÓ A PEROZIN®?

Izom- és ízületi fájdalomra
Időskorúaknál
Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott
Húzódásra
Gyulladásra
Sportolás előtt és után
Rándulásra
Ficamra