Plánki Krisztina

Alapozó Terápia

Plánki Krisztina vagyok, több mint 20 éve végeztem pedagógusként,majd alapozó terápiás fejlesztőként, később pedig a Szegedi Egészségtudományi Egyetemen szereztem gyermekvédelmi, szociális diplomát. 3 iskolás korú gyermekem van,az egyik fiam autista.

Mindig nagy szeretettel és figyelemmel fordultam a különböző problémával küzdő gyermekekhez, az ő megsegítésük kihívást jelent számomra. A velük való hatékonyabb foglalkozás érdekében 10 évvel ezelőtt kezdtem el alapozó terápiával dolgozni. A foglalkozásokon 5-12 éves diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás, figyelemzavaros, autista gyermekek mellett fejletlenebb idegrendszerű ovisok és kisiskolások vesznek részt, de azoknak is hasznos, akiknek nincs diagnosztizált problémájuk, csak elakadnak  egyszerű, hétköznapi tevékenységekben.  A foglalkozásokon igyekszem nagy hangsúlyt fordítani a jó kedvre,a  játékra, a kemény munka mellett. Bár kiscsoportos fejlesztésről van szó, de fontosnak tartom a személyre szabott feladatokat.

Nagy örömmel látom a gyermekek fejlődését, a szülőkkel együttműködve küzdök a pozitív változásokért! Hiszem, hogy minden gyermek egy különleges csillag, de ha csiszolunk rajtuk, még fényesebben ragyoghatnak!

                                                                            Plánki Krisztina

Alapozó Terápia