Funkcionális tréning

Sokan nincsenek tisztában azzal, mi is a funkcionális edzés, mitől lesz egy edzés funkcionális. Most egy kis ismertető:

A funkcionális edzések gyakorlatainak alapját, a mindennapi mozgások adják, mint például guggolások, húzó és toló mozgások, emelések. Lényege, hogy a testet egészként kezeli, és a gyakorlatok nem egy, hanem egyszerre több izomcsoportot is megmozgatnak. Az edzés során több eszközt is használatba vesznek, például TRX, kettleball, kézi súlyzók stb, de a saját testsúlyos gyakorlatok is gerincét adhatják egy-egy edzésnek.

Kiknek ajánlott?

Bárkinek, hiszen sokoldalúan fejleszt. Akár fiatalnak, akár idősebbnek. Ülőmunkát végzőknek és sportolóknak is. Fogyókúrázóknak, és azoknak, akik szeretnék a sérülések utáni rehabilitációt meggyorsítani.

Erősíti a kondicionális képességeket, erősíti a törzs izmait. Jótékony hatással van a vérkeringésre, ezáltal fejlődik az állóképesség. Növeli a tanulási képességeket, csökkenti a stresszt és a nyugtalanságot. Csökkenti a hát fájdalmakat, fejlődik az izomzat, valamint javítja az ÉLETMINŐSÉGET.

A nálunk dolgozó edzők kifejezetten a funkcionális edzésre specializálódtak azért, hogy Neked a legtöbbet tudják nyújtani, célod elérésében.